Tips på resmål till Sydamerika

Är du sugen på värme, god mat och fantastiskt vin? Då behöver du nödvändigtvis inte åka till södra Europa, utan ännu längre ner.

Sydamerika tar fler turister?

I en samtid då fler väljer att byta ut de traditionella resmålen mot mer moderna krävs det också just det. Det vill säga nya resmål. Vad man ska välja bland för destinationer? En kontinent som är på uppgång är Sydamerika och det av många anledningar. Många lär tänka på Sydamerika som en instabil kontinent både politiskt och ekonomiskt.

Även om det fortfarande finns ett antal problem har det dock blivit betydligt säkrare och bättre för turister. Argentina är ett av de exemplen. För de som vill uppleva storstadspulsen är Buenos Aires både en av världens största städer, och dessutom ett häftigt ställe för att se många olika saker. Men även den argentinska landsbygden har mycket att erbjuda. Salta, i de norra delarna av landet, kan erbjuda både underbar mat, gott vin och natur som är omöjligt att uppleva i Sverige. Hela det här ger ett paket av erfarenheter som gör att turister från framför allt Europa kommer allt oftare till Argentina än tidigare.

Rekommenderade artiklar